Spice
BeachClub

Bij Spice Beach Club kunt u stijlvol loungen en diner op het strand van Scheveningen. Een unieke locatie met een prachtig uitzicht over de Noordzee. U kunt genieten van de zon, zee en strand onder genot van heerlijke maaltijden en zomerse cocktails. Dankzij de sfeervolle inrichting is onze locatie zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften, borrels en vrijgezellenfeesten.

Welkom bij Beachclub SPICE

Voor een dag aan het strand, een feestje, of zelfs uw trouwerij!

Bubble voetbal

Bubble voetbal de leukste activiteit van dit moment om te spelen met vrienden, familie of collega’s. Deze spetterde activiteit is nu bij te reserveren bij Spice Beach Club.

Ondek scheveningen

Ontdek Scheveningen, loop lekker over het strand, bekijk de haven, of shop in de Palace Promenade. Ook voor de kids is er genoeg te doen, zoals het Aquarium, kitsurf lessen of madurodam. Het centrum van Den Haag is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

ALTIJD OPEN

Ook bij slecht weer zijn wij gewoon open! Er zijn bij ons dan nog genoeg dingen te doen. En uiteraard beschikken we over WiFi, zodat U bij ons ook gewoon aan het werk kunt. Onder het genot van een kopje koffie

CONTACT FORMULIER

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen voor een van onze arrangementen, bruiloft, bedrijfsfeesten of workshops? Wij staan voor U klaar.