BBQ IN SCHEVENINGEN

Relaxen bij het strand
Wilt u lekker bbq-en aan het strand en u even in Ibiza wanen? Dan is Spice Beach Club dé ideale strandtent om lekker aan zee te genieten met familie, vrienden of collega’s. Ons stijlvolle terras is gedeeltelijk overdekt, dus bij elk weertype kunt u heerlijk eten en genieten van de relaxte sfeer.

Verschillende bbq-arrangementen Voor groepen vanaf 20 personen bieden we verschillende bbq-arrangementen. Geniet in uw eigen vip-lounge van heerlijke Surinaamse saté, knoflookgarnalen, hamburgers, salades, brood en sausen. We kunnen het bbq-buffet uitbreiden met diverse soorten vlees en vis of bijvoorbeeld met een welkomstdrankje. Vanaf € 19,50 p.p.

We informeren u graag over alle mogelijkheden en bbq-arrangementen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte.

Zoekt u een bijzondere locatie aan zee? Bent u op zoek naar een originele, stijlvolle invulling van uw feest of bedrijfsuitje? Dan is deze nieuwe stijlvolle strandtent in Scheveningen de plek voor u. Of u nu zakelijk of privé iets wilt organiseren, Spice heeft alle benodigde faciliteiten voor een bbq of andere feestelijke gelegenheid, zoals:

• Personeelsfeest;
• Bruiloftsfeest;
• Vrijgezellenfeest;
• Workshops;
• Teambuilding.

Openingstijden Beach Club Spice: 7 dagen per week van maart tot en met oktober, kunt u terecht bij Spice voor een bbq of een andere gelegenheid. We zijn eenvoudig te bereiken. Zo is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid en stopt tramlijn 11 in de buurt (eindhalte).