LUNCHEN IN SCHEVENINGEN

Spice aan het strand
Zin in een snelle hap of een uitgebreide lunch? Vlakbij de haven van Scheveningen vindt u Spice, waar de gastvrijheid en stijlvolle aankleding samengaat met goede service en kwaliteit. Spice is de beachclub aan de Noordzee waar u zich even in Ibiza waant.

Eet, drink en geniet in een ontspannen, eigentijdse sfeer. Ons stijlvolle terras is gedeeltelijk overdekt, dus bij elk weertype kunt u hier heerlijk lunchen. Heeft u een zakelijke afspraak of wilt u een dagje aan zee werken? Geen probleem er is Gratis Wi-Fi aanwezig. Vis, vlees of vegetarisch. Ons menu staat vol met duurzame lekkere gerechten.

Van vis tot heerlijke salades
Voor groepen vanaf 10 personen bieden we verschillende lunch- en bbq-arrangementen aan. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om à la carte te bestellen. We hebben onder andere heerlijke visgerechten en verschillende vegetarische gerechten op de kaart staan.

Hoewel we plaats bieden aan grote groepen, is Spice tevens geschikt voor intieme of zakelijke lunches en kleinschalige bijeenkomsten. Het is de ontmoetingsplaats bij uitstek.

Beachclub met stijl
Deze bijzondere locatie straalt in alles warmte en stijl uit. Zowel qua inrichting als de fantastische verzorging. Hierdoor bieden wij u een top lunch aan het strand. Spice is gelegen in de buurt van de Scheveningse haven, aan het eind van tramlijn 11. Er is bovendien voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Openingstijden Beach Club Spice
Geopend van maart tot en met oktober, kunt u elke dag van negen uur ’s ochtends tot middernacht terecht bij de Spice. We informeren u graag over alle mogelijkheden van deze nieuwe beachclub in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte.