PERSONEELSFEEST SCHEVENINGEN

Feest op een sfeervolle locatie
Voor elk personeelsfeest, groot of klein, is de Spice Beach Club de leukste locatie in Scheveningen. Alle benodigde ingrediënten voor een geslaagd feest zijn aanwezig. De warme ambiance, de mooie locatie en de vele mogelijkheden, zorgen voor een goede sfeer tijdens uw personeelsfeest.

Mogelijkheden personeelsfeest:
• borrel;
• band;
• dj;
• walking diner;
• barbecue.

Eten en drinken aan zee
Voor groepen vanaf 10 personen bieden we verschillende lunch- en bbq-arrangementen aan. Maar Spice is ook geschikt voor kleinschalige personeelsfeesten of borrels.

U kunt heerlijk buiten eten of een drankje drinken op ons gedeeltelijk overdekte terras, met fantastisch uitzicht over de Noordzee. Maar ook binnen in onze stijlvol ingerichte beachclub is het heerlijk toeven.

Openingstijden beachclub Spice
Wanneer u een personeelsfeest bij Spice in Scheveningen wilt organiseren, dan bent u van begin maart tot en met oktober van harte welkom. De Spice Beach Club is gelegen in de buurt van de Scheveningse haven, aan het eind van tramlijn 11. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de buurt.

We informeren u graag over alle mogelijkheden van deze nieuwe, stijlvolle strandtent in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte op maat.