RESTAURANT AAN HET STRAND VAN SCHEVENINGEN

Ambiance op het strand

Lekker eten bij Spice

De Spice Beach Club is een nieuwe strandtent in Scheveningen. Deze toonzettende horecagelegenheid ligt op een prachtige strandlocatie vlakbij de haven van Scheveningen. Het is dé plek voor een ontbijt, lunch, diner, borrel, barbecue of andere feestelijke gelegenheid.

De stijlvolle ambiance, oog voor kwaliteit en ontspannen sfeer, zorgen voor een perfecte setting voor uw gelegenheid. Kom bijvoorbeeld lekker buiten eten op ons gedeeltelijk overdekte terras, met fantastisch uitzicht over de Noordzee. Maar ook binnen in onze sfeervol ingerichte beachclub is het heerlijk toeven.

Voor kleine en grote gezelschappen Hoewel we plaats bieden aan grote zakelijke groepen, is Spice tevens geschikt voor intieme diners en kleinschalige lunches.

Voor groepen vanaf 10 personen bieden we verschillende lunch- en bbq-arrangementen aan. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om van de kaart te bestellen. We hebben onder andere heerlijke visgerechten en verschillende vegetarische gerechten op de kaart staan.

Zoekt u een restaurant aan het strand van Scheveningen?
Bij Spice bent u verzekerd van:
• een fantastische, sfeervolle locatie aan het strand;
• uitstekende verzorging en kwaliteit;
• goede bereikbaarheid per auto en OV (aan het eind van tramlijn 11);
• voldoende (ook gratis) parkeergelegenheid in de buurt.

Graag informeren wij u over alle mogelijkheden bij restaurant en beachclub Spice in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte.