TROUWFEEST SCHEVENINGEN

Sfeervolle locatie voor uw trouwfeest
Wilt u de mooiste dag van uw leven afsluiten met een mooi feest op een stijlvolle locatie aan het strand? Geniet van een compleet verzorgd trouwfeest in onze sfeervolle beachclub, we zijn daarnaast ook een officiële trouwlocatie. De warme, stijlvolle sfeer, relaxte muziek en heerlijke hapjes en drankjes zorgen voor een fantastische ambiance.

U waant zich even in Ibiza op ons gedeeltelijk overdekte terras met mooie loungebanken. Wilt u een eigen vip-lounge? Geen probleem. Maar ook binnen in onze sfeervol ingerichte beachclub kunt u genieten van een glas bubbels of de taart aansnijden.

Onbezorgd genieten bij Spice
We zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd voor uw trouwfeest. We kunnen o.a. voor gezellige muziek, uitgebreide diners of buffetten, drankarrangementen en entertainment zorgen. Alles uiteraard in persoonlijk overleg met u.

Openingstijden Beach Club Spice
Van maart tot en met oktober kunt u terecht bij Spice voor uw trouwfeest. Wij zijn eenvoudig te bereiken en hebben voldoende parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer? Neem tramlijn 11, wij bevinden ons vlakbij de eindhalte. Op frisse dagen gedeeltelijk overdekt en verwarmd terras.

We informeren u graag over alle mogelijkheden van Spice Beachclub in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte.