WORKSHOPS IN SCHEVENINGEN

Leuke workshops aan het strand
Wilt u uw personeel eens verassen met een bijzondere dag? Of wilt u met uw team of familie een bijzondere activiteit doen? Bij Spice Beach Club hebben we veel verschillende workshops. Actie op het strand of liever muziek maken, dansen of schilderen? Voor elk wat wils.

Bij Spice in Scheveningen bent u verzekerd van een ongedwongen en gezellige dag. Wie van het strand, de zee en nieuwe dingen houdt, is hier aan het juiste adres.

Speel, leer, ervaar en geniet
Beleef een dag vol activiteit en samenzijn, met een hapje en een drankje. En versla je oom of die ene collega met beachvolleybal, leer salsa dansen of voel de adrenaline van het powerboaten. Enkele mogelijkheden bij Spice:

• Outdoor workshops (zoals Beachcamp, Kitevliegeren en Suppen)
• Rallyrun per powerboat
• Rondje Scheveningen (per step, fiets of te voet)
• Dans workshops (Salsa of Zumba)
• Creatieve workshops (Schilderen of Djembe bespelen)
• Educatieve workshops (Cocktail shaken of Wijnproeverij)

Strandlocatie voor workshops
Deze bijzondere locatie straalt in alles de warme, stijlvolle sfeer van Ibiza uit. Zowel qua inrichting als de topservice. Of het nu gaat om een trouwfeest, themafeest, workshop, vrijgezellenfeesten of personeelsuitje. Voor iedere gelegenheid zorgen we voor een relaxte sfeer.

Beach Club Spice staat voor u klaar
Geopend van maart tot en met oktober, kunt u terecht bij Spice voor workshops. Wij zijn eenvoudig te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer? Neem tramlijn 11, wij bevinden ons vlakbij de eindhalte.

We informeren u graag over alle mogelijkheden van deze nieuwe, stijlvolle beachclub in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte.