BEACHCLUB SCHEVENINGEN

Ambiance op het strand

Voor een avond of middag ontspannen aan zee gaat u naar Beachclub Spice in Scheveningen. De ambiance en de mogelijkheden zullen u zeker bevallen. Geniet van de warme, stijlvolle sfeer, relaxte muziek en heerlijke hapjes en drankjes. U waant zich even in Ibiza op ons gedeeltelijk overdekte terras met mooie loungebanken.

Hoewel we plaats bieden aan grote groepen, is Spice tevens geschikt voor intieme diners en kleinschalige bijeenkomsten. Gelegen vlakbij de haven van Scheveningen, met voldoende parkeergelegenheid, is het de ontmoetingsplaats bij uitstek.

Ervaar de mogelijkheden
Spice Beach Club is een leuke locatie voor een dagje strand of een leuk (vrijgezellen)feest of bijzondere bruiloft, maar ook zakelijk bieden we veel mogelijkheden, zoals

• Workshops
• Teambuilding
• Borrel
• Themafeest
• Personeelsfeest

Openingstijden beachclub Spice: Geopend van begin maart tot en met oktober kunt u elke dag van negen uur ’s ochtends tot middernacht terecht bij Spice. Wij zijn eenvoudig te bereiken. Komt u met het openbaar vervoer? Neem tramlijn 11, wij bevinden ons vlakbij de eindhalte. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

We informeren u graag over alle mogelijkheden van deze nieuwe, stijlvolle beachclub in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte.

Vraag een offerte aan

Kies uit de volgende mogelijkheden.

Strandactiviteiten:
Beachvolleybal, Kite vliegeren, bubblevoetbal, Powerboat en Expeditie Robinson.

Creatieve workshops:

Trash art, Graffiti, Schilderen en Mozaiëken.

Educatieve workshops:

Cocktail shaken, Scheveningen on Tour en Wijnproeverij.

Muzikale workshops:

Salsa, Zumba en Djembé.