EDUCATIEVE WORKSHOPS

Cocktail shaken

Moijto, Pina Coloda, Sex on the Beach en Cosmopolitan. Krijg jij ook meteen zo’n vakantiegevoel bij het horen van deze namen? Dit zijn de namen van de meest gedronken cocktails ter wereld. Het bereiden van een goede cocktail is moeilijker dan je denkt. Het draait om de juiste ingrediënten, het creëren van de juiste “mouth feel” en specifieke bereidingstechnieken. En dat is precies wat jij gaat leren tijdens onze cocktail workshop.

Vanaf € 25,- p.p. (minimaal 8 personen)

RESERVEER

Wijn proeverij

Welke wijn past het beste bij het gerecht dat ik serveer? Wat is het verschil tussen wijnen uit verschillende landen? En welke wijnen passen bij mijn smaak? Tijdens de workshop krijgt u antwoord op al uw vragen. Er zullen tal van wijnen uit verschillende delen van de wereld aan bod komen. Onze vinoloog leert u om wijn te proeven, te keuren, bewaren en het serveren van wijn..

Vanaf € 30,- p.p. (minimaal 8 personen)

RESERVEER

Scheveningen on Segway tour

Met onze gids zult u op de Segway, Scheveningen gaan bewonderen, u komt langs de volgende bezienswaardigheden havens van Scheveningen, vuurtoren, Beelden aan Zee en het Kurhaus. U kunt dit arrangement combineren met lunch of diner.

Vanaf € 60,- per persoon, minimaal 5 maximaal 10 personen

RESERVEER

OUTDOOR WORKSHOPS/ACTIVITEITEN

Beach kamp

Tijdens dit evenement ga je de strijd tegen elkaar op een sportieve en uitdagende manier. De activiteiten zijn een festijn voor jong en oud. De Beach kamp bestaat uit: Beach volleybal, touwtrekken, zaklopen, ski lopen, Beach soccer en slanglopen.

Vanaf € 20,- p.p.

RESERVEER

Kite vliegeren

Deze sportieve workshop is geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen omdat er met verschillende soorten en maten vliegers gewerkt wordt. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden en de samenstelling van de groep. Na de uitleg gaat u op strand kennis maken met de vliegers en leert u de kite onder controle te houden.

Vanaf € 25,- p.p.

RESERVEER

Powerboat

Vaar mee voor een spectaculaire rib powerboat rallyrun op de Noordzee. Dit is niet zomaar een tochtje met een speedboat, maar een echte adrenaline kick! Nadat je het reddingsvest hebt aangetrokken en op de rib powerboat bent gestapt verlaten wij in een rustig tempo de Scheveningse haven. Op het moment dat we op open zee zijn gaat het gas van de rib open en kan het spektakel van het rib varen / powerboat varen beginnen. Deze ervaring zal je niet snel vergeten!

Vanaf € 37,50 p.p. (minimaal 8 personen)

RESERVEER

Bubble voetbal

Bubble voetbal de leukste activiteit van dit moment om te spelen met vrienden, familie of collega’s. Op het sportstrand van Scheveningen speel je 2x 20minuten 6 tegen 6. Je zult voetballen in een grote bubble en spelregels zijn afgeschaft. Deze spetterde activiteit is nu bij te reserveren bij Spice Beach Club.

Vanaf € 25,- p.p. (min. 6 personen)

RESERVEER

Beach volleybal

Deze sportieve workshop is geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen.

€ 35 per net en volleybal

RESERVEER

ONZE DANCE WORKSHOPS

Salsa dansen

Salsa is een zeer populaire dans van Cubaanse oorsprong. Ten onrechte wordt gedacht dat de dans uit Latijns Amerika komt. Tijdens de workshop leert u de basis van de dans samen met uw vrienden, familie en collega’s. U gooit de heupen los individueel of in duo’s.

Vanaf € 25,- p.p. (minimaal 8 personen)

RESERVEER

Zumba dansen

De nieuwste rage op Fitnessgebied is Zumba. Een nieuwe danssensatie waarbij verschillende latindansen door elkaar worden gebruikt. Het is de nieuwe manier om calorieën te verbranden.

Vanaf € 25,- p.p. (minimaal 8 personen)

RESERVEER

Djembé

De djembé is een trommel afkomstig vanuit West-Afrika en wordt gemaakt door het uithollen van een boomstam. Samen met onze professionele djembé artiest zult u een goed klikkend geheel neerzetten. Voor deze workshop is geen ervaring nodig want ritme zit in iedereen.

Vanaf € 30,- p.p. (minimaal 8 personen)

RESERVEER

ONZE CREATIEVE WORKSHOPS

Mozaïeken

Ontwerp net als Gaudi een prachtig kunstwerk met ze technieken van Mozaïek. Tijdens de workshop gaat u individueel of samen werken aan een kunstwerk met steen, zand en schelpen. Het kunstwerk is na afloop van de workshop meestal direct mee naar huis te nemen.

€ 25,- per persoon, (minimaal 8 personen)

RESERVEER

Graffiti

De workshop graffiti is niet alleen creatief maar zorgt ook voor teambuilding omdat u samen met de groep gaat werken aan kunstwerk. In overleg kiest u een thema voor het kunstwerk wat zal worden uitgewerkt samen met de graffiti kunstenaar.

€ 35,- per persoon, (minimaal 8 personen)

RESERVEER

Schilderen

Onze kunstenaar legt u uit wat er nodig is om een schilderij te maken. In groepjes werkt u samen aan 1 schilderij. De groep zal het ontwerp, kleuren, thema en de taken bepalen die nodig zijn om het schilderij te voltooien.

€ 30,- per persoon, (minimaal 8 personen)

RESERVEER