EDUCATIEVE WORKSHOPS

Cocktail shaken

Moijto, Pina Coloda, Sex on the Beach en Cosmopolitan. Krijg jij ook meteen zo’n vakantiegevoel bij het horen van deze namen? Dit zijn de namen van de meest gedronken cocktails ter wereld. Het bereiden van een goede cocktail is moeilijker dan je denkt. Het draait om de juiste ingrediënten, het creëren van de juiste “mouth feel” en specifieke bereidingstechnieken. En dat is precies wat jij gaat leren tijdens onze cocktail workshop.

Vanaf € 32,50,- p.p. (minimaal 8 personen)

RESERVEER

Scheveningen on tour

Met onze gids zult u Scheveningen gaan bewonderen, u komt langs de volgende bezienswaardigheden havens van Scheveningen, vuurtoren, oud Scheveningen en het museum Scheveningen. U kunt dit arrangement combineren met lunch of diner.

Vanaf € 25,- per persoon (minimaal 8 personen, exclusief vervoersmiddel)

RESERVEER

OUTDOOR WORKSHOPS/ACTIVITEITEN

Robinson Crusoe

Tijdens dit evenement ga je de strijd tegen elkaar op een sportieve en uitdagende manier. De proeven tijdens deze activiteit zorgen voor spanning, sensatie en plezier. Voor de proeven zijn er verschillende eigenschappen nodig om deze te winnen van het andere team daarom is teambuilding van belang in het team. Het evenement duurt ongeveer 2 uur.

Vanaf € 25,00 p.p. (minimaal 10 personen)

RESERVEER

Kite vliegeren

Deze sportieve workshop is geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen omdat er met verschillende soorten en maten vliegers gewerkt wordt. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden en de samenstelling van de groep. Na de uitleg gaat u op strand kennis maken met de vliegers en leert u de kite onder controle te houden.

Vanaf € 25,- p.p. (minimaal 8 personen)

RESERVEER

Powerboat

Vaar mee voor een spectaculaire rib powerboat rallyrun op de Noordzee. Dit is niet zomaar een tochtje met een speedboat, maar een echte adrenaline kick! Nadat je het reddingsvest hebt aangetrokken en op de rib powerboat bent gestapt verlaten wij in een rustig tempo de Scheveningse haven. Op het moment dat we op open zee zijn gaat het gas van de rib open en kan het spektakel van het rib varen / powerboat varen beginnen. Deze ervaring zal je niet snel vergeten!

Vanaf € 37,50 p.p. (minimaal 8 personen)

RESERVEER

Bubble voetbal

Bubble voetbal de leukste activiteit van dit moment om te spelen met vrienden, familie of collega’s. Op het sportstrand van Scheveningen speel je 2x 20minuten 6 tegen 6. Je zult voetballen in een grote bubble en spelregels zijn afgeschaft. Deze spetterde activiteit is nu bij te reserveren bij Spice Beach Club.

Vanaf € 25,- p.p. (min. 6 personen)

RESERVEER

Beach volleybal

Deze sportieve workshop is geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen.

€ 35 per net en volleybal

RESERVEER

ONZE DANCE WORKSHOPS

Salsa dansen

Salsa is een zeer populaire dans van Cubaanse oorsprong. Ten onrechte wordt gedacht dat de dans uit Latijns Amerika komt. Tijdens de workshop leert u de basis van de dans samen met uw vrienden, familie en collega’s. U gooit de heupen los individueel of in duo’s.

Vanaf € 25,- p.p. (minimaal 8 personen)

RESERVEER

Zumba dansen

De nieuwste rage op Fitnessgebied is Zumba. Een nieuwe danssensatie waarbij verschillende latindansen door elkaar worden gebruikt. Het is de nieuwe manier om calorieën te verbranden.

Vanaf € 25,- p.p. (minimaal 8 personen)

RESERVEER

Djembé

De djembé is een trommel afkomstig vanuit West-Afrika en wordt gemaakt door het uithollen van een boomstam. Samen met onze professionele djembé artiest zult u een goed klikkend geheel neerzetten. Voor deze workshop is geen ervaring nodig want ritme zit in iedereen.

Vanaf € 30,- p.p. (minimaal 8 personen)

RESERVEER

ONZE CREATIEVE WORKSHOPS

Mozaïeken

Ontwerp net als Gaudi een prachtig kunstwerk met ze technieken van Mozaïek. Tijdens de workshop gaat u individueel of samen werken aan een kunstwerk met steen, zand en schelpen. Het kunstwerk is na afloop van de workshop meestal direct mee naar huis te nemen.

€ 25,- per persoon, (minimaal 8 personen)

RESERVEER

Graffiti

De workshop graffiti is niet alleen creatief maar zorgt ook voor teambuilding omdat u samen met de groep gaat werken aan kunstwerk. In overleg kiest u een thema voor het kunstwerk wat zal worden uitgewerkt samen met de graffiti kunstenaar.

€ 35,- per persoon, (minimaal 8 personen)

RESERVEER

Schilderen

Onze kunstenaar legt u uit wat er nodig is om een schilderij te maken. In groepjes werkt u samen aan 1 schilderij. De groep zal het ontwerp, kleuren, thema en de taken bepalen die nodig zijn om het schilderij te voltooien.

€ 30,- per persoon, (minimaal 8 personen)

RESERVEER