BEDRIJFSFEEST SCHEVENINGEN

Feest aan het strand
Zoekt u een stijlvolle locatie voor een bedrijfsfeestje? De Spice Beach Club verzorgt een onvergetelijke feestavond voor u en uw collega’s aan het strand van Scheveningen. Voor elke viering of uitje, is Spice dé feestlocatie! Geef uw zorgen uit handen en beleef een avond vol heerlijke muziek en lekkere hapjes en drankjes.

De ambiance en de mogelijkheden zullen u zeker bevallen. U waant zich even in Ibiza op ons gedeeltelijk overdekte terras met mooie loungebanken. Gelegen vlakbij de haven van Scheveningen, met voldoende (gratis) parkeergelegenheid, is het de plek bij uitstek voor een goed bedrijfsfeest.

Stijlvol en gezellig bedrijfsfeest
Alle benodigde faciliteiten voor een geslaagde avond zijn aanwezig. De stijlvolle sfeer, de goede muziek en het lekkere eten en drinken zorgen voor een perfecte setting voor uw feest. Enkele mogelijkheden bij Spice:

• Walking diner;
• Drankarrangementen;
• BBQ – arrangementen.

Beachclub Spice staat voor u klaar
Geopend van begin maart tot en met oktober bent u bij de Spice Beach Club van harte welkom met uw bedrijf in Scheveningen.

We informeren u graag over alle mogelijkheden van deze nieuwe, stijlvolle strandtent in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte op maat.