BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN

Op stap met het bedrijf

Van groepsuitjes tot bedrijfsfeesten en van teambuilding tot workshops en andere partijen. Voor elk type bedrijfsuitje is Spice een geweldige plek aan zee. De locatie is multifunctioneel inzetbaar voor lunches, walking diners, barbecues, feesten, recepties en borrels.

Stijl en gezelligheid
Wie van een relaxte, stijlvolle sfeer houdt, zit goed bij Spice. Een dag en/of avond vol met leuke activiteiten aan het strand van Scheveningen.  Na de activiteiten lekker loungen en borrelen. Vervolgens keuze uit een van onze arrangementen. Weet u niet precies wat te kiezen, wij adviseren u graag en vrijblijvend. Van diner- of lunchkeuze tot drankarrangementen, tijdsplanning en entertainment.

Vier uw bedrijfsfeestje in Scheveningen
Alle benodigde faciliteiten voor een geslaagde dag en avond zijn aanwezig. De stijlvolle sfeer, de goede muziek en het lekkere eten en drinken zorgen voor een perfecte setting voor uw feest. Enkele mogelijkheden bij Spice:

• Barbecue arrangementen
• Borrels
• Walking diners
• Meer-gangen menu’s
• Drankarrangementen
• Feestavond
• Outdoor workshops
• Dans workshops
• Educatieve workshops
• Creatieve workshops

Kijk verder bij onze arrangementen & activiteiten voor alle mogelijkheden.

Na het actieve, staan wij klaar met een verfrissend drankje en kan het vlees op de BBQ. Hou ’n plekje over voor het heerlijke dessertbuffet. Laat je een hele dag door ons in de watten leggen, dan zorgen wij ervoor dat je met een lach op je gezicht en heel veel nieuwe herinneringen richting huis gaat. Download onderaan deze pagina onze brochure voor een impressie van de mogelijkheden en kosten of neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

De ambiance en de mogelijkheden zullen u zeker bevallen. U waant zich even in Ibiza op ons gedeeltelijk overdekte terras met mooie loungebanken. Gelegen vlakbij de haven van Scheveningen, met voldoende (gratis) parkeergelegenheid, is het de plek bij uitstek voor een goed bedrijfsfeest.

Beachclub Spice staat voor u klaar
Onze nieuwe menukaart staat weer boordevol lekkers met aandacht voor de vegetariërs en veganisten! Geopend van begin maart tot en met oktober bent u bij de Spice Beach Club van harte welkom. Spice zit in de buurt van de haven. Wij zijn goed bereikbaar met tram 11 (eindpunt). Komt u met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt

We informeren u graag over alle mogelijkheden. Vul het offerteformulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte op maat.

Offerte

Kies uit de volgende mogelijkheden.

Strandactiviteiten:
Beachvolleybal, Kite vliegeren, bubblevoetbal, Powerboat en Expeditie Robinson.

Creatieve workshops:

Trash art, Graffiti, Schilderen en Mozaiëken.

Educatieve workshops:

Cocktail shaken, Scheveningen on Tour en Wijnproeverij.

Muzikale workshops:

Salsa, Zumba en Djembé.