DE FEESTLOCATIE AAN ZEE

Feest aan het strand

Strandtent Spice Beachclub in Scheveningen biedt zon, zee en het strand. De beste ingrediënten voor een geslaagd feest aan zee. Spice Beachclub heeft de leukste feestlocatie aan zee.. Of het nu gaat om een trouwerij, een vrijgezellenfeest, een familiefeest of personeelsfeest. Deze feestlocatie aan zee is ideaal voor grote en kleine groepen. Er zijn tal van mogelijkheden qua strandactiviteiten en op culinair gebied om een leuk programma op maat samen te stellen. Spice Beach helpt u graag hierbij. Wij hebben veel ervaring met grote groepen maar kleine bijeenkomsten zijn uiteraard ook zeer welkom

Beachclub Spice staat voor u klaar!
Wanneer u een feestlocatie aan zee zoekt bent u bij Spice in Scheveningen van harte welkom. Geopend van begin maart tot en met oktober. De Spice Beachclub is gelegen in de buurt van de Scheveningse haven, aan het eind van tramlijn 11. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de buurt.

De feestlocatie van Spice Beachclub biedt ruimte voor groepen tm 300 pers. Wij bieden goede All-in deals en doordeweeks kunt u rekenen op aardige korting. In overleg is alles mogelijk!

Een greep uit onze arrangementen

• High Tea
• High Wine
• Standaard BBQ
• BBQ Spice
• All-in BBQ de luxe
• Standaard Lunch
• Spice Lunch

We informeren u graag over alle mogelijkheden van deze stijlvolle feestlocatie aan zee in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte

Kies uit de volgende mogelijkheden.

Strandactiviteiten:
Beachvolleybal, Kite vliegeren, bubblevoetbal, Powerboat en Expeditie Robinson.

Creatieve workshops:

Trash art, Graffiti, Schilderen en Mozaiëken.

Educatieve workshops:

Cocktail shaken, Scheveningen on Tour en Wijnproeverij.

Muzikale workshops:

Salsa, Zumba en Djembé.