PERSONEELSUITJE SCHEVENINGEN

Op stap met het hele team

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw personeelsuitje met de afdeling of het hele bedrijf? Spice Beach Club heeft alle benodigde faciliteiten voor uw personeelsuitje in huis, van personeelsfeest en borrel tot teambuilding en workshops.

Spice biedt plaats en grote groep maar is tevens geschikt voor kleinschalige bijeenkomsten. Gelegen vlakbij de haven van Scheveningen, met voldoende  parkeergelegenheid, is het de ontmoetingsplaats bij uitstek.

Een personeelsuitje met actie of een creatieve, educatieve of muzikale workshop. Daarin zitten alle ingrediënten voor een hoop lol en verbinding. Kies uit de volgende mogelijkheden.

Strandactiviteiten:
Beachvolleybal, Kite vliegeren, Bubblevoetbal, Powerboat en Expeditie Robinson.
Creatieve workshops:
Trash art, Graffiti, Schilderen en Mozaiëken.
Educatieve workshops:
Cocktail shaken, Scheveningen on Tour en Wijnproeverij.
Muzikale workshops:
Salsa, Zumba en Djembé.

Na het actieve, staan wij klaar met een verfrissend drankje en kan het vlees op de BBQ. Hou ’n plekje over voor het heerlijke dessertbuffet. Laat je een hele dag door ons in de watten leggen, dan zorgen wij ervoor dat je met een lach op je gezicht en heel veel nieuwe herinneringen richting huis gaat. Onze nieuwe menukaart staat weer boordevol lekkers met aandacht voor de vegetariërs en veganisten!. Download onderaan deze pagina onze brochure voor een impressie van de mogelijkheden.

De ambiance en de mogelijkheden zullen u zeker bevallen. U waant zich even in Ibiza op ons mediterrane terras met mooie loungebanken. Ook bij minder mooi weer bent u verzekerd van een topdag. Onze locatie kan verwarmd en overkapt worden. Wat denkt u van:

• Barbecue
• Meer-gangen menu’s
• Borrels
• Drankarrangementen
• Activiteiten
• Feestavond
Kijk verder bij onze arrangementen & activiteiten voor alle mogelijkheden.

Openingstijden Beachclub Spice
Wanneer u een personeelsuitje in Scheveningen wilt organiseren, dan bent u bij de Spice, geopend van begin maart tot en met oktober van harte welkom.

We informeren u graag over alle mogelijkheden van deze nieuwe, stijlvolle strandtent in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte op maat.

Offerte

Kies uit de volgende mogelijkheden.

Strandactiviteiten:
Beachvolleybal, Kite vliegeren, bubblevoetbal, Powerboat en Expeditie Robinson.

Creatieve workshops:

Trash art, Graffiti, Schilderen en Mozaiëken.

Educatieve workshops:

Cocktail shaken, Scheveningen on Tour en Wijnproeverij.

Muzikale workshops:

Salsa, Zumba en Djembé.