PERSONEELSUITJE SCHEVENINGEN

Op stap met het hele team Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw uitje met de afdeling of personeelsvereniging? Spice Beach Club heeft alle benodigde faciliteiten voor uw personeelsuitje in huis, van personeelsfeest en borrel tot teambuilding en workshops.

Hoewel we plaats bieden aan grote groepen, is Spice tevens geschikt voor kleinschalige bijeenkomsten. Gelegen vlakbij de haven van Scheveningen, met voldoende (gratis) parkeergelegenheid, is het de ontmoetingsplaats bij uitstek.

Wat denkt u van een
• walking diner;
• barbecue;
• borrel;
• cocktail workshop
• schilder workshop

Outdoor workshops op en bij het strand
We hebben diverse outdoor workshops, zoals Beachcamp, Kitevliegeren en Suppen. En wat denkt u van Rallyrun op de Noordzee in een powerboat? Voor de dansers onder uw collega’s zijn er de Salsa en Zumba workshops. Maar we hebben ook workshops Schilderen, Djembe bespelen of Cocktails shaken.

Openingstijden beachclub Spice
Wanneer u een personeelsuitje in Scheveningen wilt organiseren, dan bent u bij de Spice, geopend van begin maart tot en met oktober van harte welkom.

We informeren u graag over alle mogelijkheden van deze nieuwe, stijlvolle strandtent in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte op maat.