STRANDPAVILJOEN SCHEVENINGEN

Spice Beach Club: dé plek in Scheveningen

Ervaar het relaxte Ibiza in Scheveningen. Zak heerlijk onderuit in de stijlvolle loungebanken en laat u meevoeren door de rustige en loungesfeer. Ons gedeeltelijk overdekte terras maakt het aangenaam om hier het hele jaar door te zijn. Geniet van het strand en de zee, terwijl u ontspant met een hapje en een drankje.

Strandpaviljoen met stijl
Spice is gelegen in de buurt van de Scheveningse haven, aan het eind van tramlijn 11. Deze bijzondere locatie straalt in alles warmte en stijl uit. Zowel qua inrichting als de fantastische verzorging. Hierdoor bieden wij u een top stranddag.

Bijzondere strandlocatie
Bent u op zoek naar een originele, stijlvolle invulling van uw feest of bedrijfsuitje? Dan is dit nieuwe strandpaviljoen in Scheveningen de plek voor u. Of het nu gaat om huwelijksfeesten, themafeest, workshops, vrijgezellenfeesten of personeelsuitjes. Voor iedere gelegenheid zorgen we voor een relaxte sfeer.

Bovendien zijn wij eenvoudig te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. Vlak in de buurt kunt u zelfs gratis parkeren.

Openingstijden Spice Beach Club
Geopend van begin maart tot en met oktober kunt u elke dag van negen uur ’s ochtends tot middernacht terecht bij de Spice. Enkele mogelijkheden op een rij
• ontbijt;
• lunch;
• diner;
• borrel;
• workshops;
• vrijgezellenfeestjes;
• touwlocatie;
• werken, gratis Wi-Fi aanwezig.

We informeren u graag over alle mogelijkheden van dit strandpaviljoen in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte. Ambiance op het strand

De Spice Beach Club is een nieuwe strandtent in Scheveningen. Deze toonzettende horecagelegenheid ligt op een prachtige strandlocatie vlakbij de haven van Scheveningen. Het is dé plek voor een ontbijt, lunch, diner, borrel, barbecue of andere feestelijke gelegenheid.

Vraag een offerte aan

Kies uit de volgende mogelijkheden.

Strandactiviteiten:
Beachvolleybal, Kite vliegeren, bubblevoetbal, Powerboat en Expeditie Robinson.

Creatieve workshops:

Trash art, Graffiti, Schilderen en Mozaiëken.

Educatieve workshops:

Cocktail shaken, Scheveningen on Tour en Wijnproeverij.

Muzikale workshops:

Salsa, Zumba en Djembé.