Teambuilding Scheveningen

Uitdagende en leuke activiteiten

Voor een dag teambuilden aan zee is Spice Beach club in Scheveningen een bijzonder goede keuze. De ambiance en de mogelijkheden zijn heel divers. Geniet van de leuke activiteiten, warme, stijlvolle sfeer en heerlijke hapjes en drankjes. U waant zich even in Ibiza op ons terras met mooie loungebanken. Bij minder mooi weer is onze locatie overkapt en verwarmd.

We hebben plek voor grote groepen maar ook voor kleine intieme groepen is Spice . Gelegen vlakbij de haven van Scheveningen, met voldoende (gratis) parkeergelegenheid, is het de ontmoetingsplaats bij uitstek.

Outdoor en indoor workshops
Wilt u uw creatieve kant ontplooien of kiest u voor actie en sensatie? Spice biedt diverse teambuilding activiteiten en workshops. Op een fantastische locatie aan het strand bieden wij u de gelegenheid om te leren, te genieten en beter samen te werken. Of u nu muzikaal, creatief, sportief, nieuwsgierig bent of niet; het lukt altijd!

Enkele mogelijkheden voor uw teambuilding:

• rallyrun per powerboat;
• outdoor workshops (zoals Beachcamp, Kitevliegeren, Suppen);
• rondje Scheveningen (per step, fiets of te voet);
• dans workshops (Salsa, Zumba);
• creatieve workshops (Schilderen, Djembe bespelen);
• educatieve workshops (Cocktail shaken, Wijnproeverij).

Beachclub Spice staat voor u klaar
Wanneer u een dag wilt teambuilden bij Spice in Scheveningen, bent u van harte welkom. Geopend van begin maart tot en met oktober. De Spice Beach Club is gelegen in de buurt van de Scheveningse haven, aan het eind van tramlijn 11. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de buurt.

We informeren u graag over alle mogelijkheden van deze nieuwe, stijlvolle strandtent in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte op maat.

Offerte

Kies uit de volgende mogelijkheden.

Strandactiviteiten:
Beachvolleybal, Kite vliegeren, bubblevoetbal, Powerboat en Expeditie Robinson.

Creatieve workshops:

Trash art, Graffiti, Schilderen en Mozaiëken.

Educatieve workshops:

Cocktail shaken, Scheveningen on Tour en Wijnproeverij.

Muzikale workshops:

Salsa, Zumba en Djembé.