Teambuilding Scheveningen

Uitdagende en leuke activiteiten
Voor een dag teambuilden aan zee is beachclub Spice in Scheveningen een bijzonder goede keuze. De ambiance en de mogelijkheden zullen u zeker bevallen. Geniet van de leuke activiteiten, warme, stijlvolle sfeer en heerlijke hapjes en drankjes. U waant zich even in Ibiza op ons gedeeltelijk overdekte terras met mooie loungebanken.

Hoewel we plaats bieden aan grote groepen, is Spice tevens geschikt voor kleine bijeenkomsten. Gelegen vlakbij de haven van Scheveningen, met voldoende (gratis) parkeergelegenheid, is het de ontmoetingsplaats bij uitstek.

Outdoor en indoor workshops
Wilt u uw creatieve kant ontplooien of kiest u voor actie en sensatie? Spice biedt diverse teambuilding activiteiten en workshops. Op een fantastische locatie aan het strand bieden wij u de gelegenheid om te leren, te genieten en beter samen te werken. Of u nu muzikaal, creatief, sportief, nieuwsgierig bent of niet; het lukt altijd!

Enkele mogelijkheden voor uw teambuilding:

• rallyrun per powerboat;
• outdoor workshops (zoals Beachcamp, Kitevliegeren, Suppen);
• rondje Scheveningen (per step, fiets of te voet);
• dans workshops (Salsa, Zumba);
• creatieve workshops (Schilderen, Djembe bespelen);
• educatieve workshops (Cocktail shaken, Wijnproeverij).

Beachclub Spice staat voor u klaar
Wanneer u een dag wilt teambuilden bij Spice in Scheveningen, bent u van harte welkom. Geopend van begin maart tot en met oktober. De Spice Beach Club is gelegen in de buurt van de Scheveningse haven, aan het eind van tramlijn 11. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de buurt.

We informeren u graag over alle mogelijkheden van deze nieuwe, stijlvolle strandtent in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte op maat.