TROUWLOCATIE SCHEVENINGEN

Feest aan het strand

Zoekt u een stijlvolle locatie voor een bedrijfsfeestje? Spice Beach Club verzorgt de leukste bedrijfsfeesten aan het strand van Scheveningen.

Wij organiseren bedrijfsuitjes met actie of volg een creatieve, educatieve of muzikale workshop. Daarin zitten alle ingrediënten voor een hoop lol en verbinding. 

Na het actieve, staan wij klaar met een verfrissend drankje en kan het vlees op de BBQ. Hou ’n plekje over voor het heerlijke dessertbuffet. Laat je een hele dag door ons in de watten leggen, dan zorgen wij ervoor dat je met een lach op je gezicht en heel veel nieuwe herinneringen richting huis gaat. Download onderaan deze pagina onze brochure voor een impressie van de mogelijkheden en kosten of neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

De ambiance en de mogelijkheden zullen u zeker bevallen. U waant zich even in Ibiza op ons gedeeltelijk overdekte terras met mooie loungebanken. Ook bij minder mooi weer bent u verzekerd van een topdag. Onze locatie kan verwarmd en overkapt worden

Stijlvol en gezellig bedrijfsfeest
Alle benodigde faciliteiten voor een geslaagde dag en avond zijn aanwezig. De stijlvolle sfeer, de goede muziek en het lekkere eten en drinken zorgen voor een perfecte setting voor uw feest. Enkele mogelijkheden bij Spice:

• Barbecue
• Meer-gangen menu’s
• Borrels
• Drankarrangementen
• Activiteiten
• Feestavond

Kijk verder bij onze arrangementen & activiteiten voor alle mogelijkheden.

Beachclub Spice staat voor u klaar
Onze nieuwe menukaart staat weer boordevol lekkers met aandacht voor de vegetariërs en veganisten! Geopend van begin maart tot en met oktober bent u bij de Spice Beach Club van harte welkom. Spice zit in de buurt van de haven. Wij zijn goed bereikbaar met tram 11 (eindpunt). Komt u met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt

We informeren u graag over alle mogelijkheden voor een bedrijfsfeest bij Spice in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte op maat.

Offerte

Kies uit de volgende mogelijkheden.

Strandactiviteiten:
Beachvolleybal, Kite vliegeren, bubblevoetbal, Powerboat en Expeditie Robinson.

Creatieve workshops:

Trash art, Graffiti, Schilderen en Mozaiëken.

Educatieve workshops:

Cocktail shaken, Scheveningen on Tour en Wijnproeverij.

Muzikale workshops:

Salsa, Zumba en Djembé.