TROUWLOCATIE SCHEVENINGEN

Officiële trouwlocatie
Wilt u trouwen op één van de mooiste locaties aan het strand van Scheveningen? Dat kan bij Spice Beach Club! We zijn een officiële trouwlocatie, u kunt hier uw jawoord geven, maar ook dineren en een knalfeest geven.

Ziet u uzelf al staan als bruid of bruidegom aan de zee met de voetjes in het zand? Bij Spice in Scheveningen of op Bonaire kunnen wij uw hele trouwdag verzorgen. Van entertainment tot de invulling van het walking diner, barbecuebuffet of de hapjes, de keuze is uiteraard geheel aan u.

Trouwen in Scheveningen
Alle benodigde faciliteiten voor een geslaagd trouwfeest zijn aanwezig. De stijlvolle ambiance, oog voor kwaliteit en ontspannen sfeer, zorgen voor een perfecte setting voor uw dag. Na de ceremonie kunt u bijvoorbeeld taart eten of een glas bubbels drinken op ons gedeeltelijk overdekte terras, met fantastisch uitzicht over de Noordzee.

Heeft u liever een eigen vip-lounge? Geen probleem. Maar ook binnen in onze sfeervol ingerichte beachclub is het heerlijk toeven.

Beach Club Spice staat voor u klaar
Wanneer u wilt trouwen bij Spice in Scheveningen, bent u van harte welkom. Geopend van maart tot en met oktober. Op frisse dagen gedeeltelijk overdekt en verwarmd terras. De Spice Beach Club is gelegen in de buurt van de haven, aan het eind van tramlijn 11. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

We informeren u graag over alle mogelijkheden van deze nieuwe, stijlvolle strandtent in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte op maat.