VRIJGEZELLENFEEST IN DEN HAAG

Feest aan het strand
Gaat uw vriend of vriendin binnenkort trouwen en zoekt u een leuke locatie in de buurt van Den Haag voor het vrijgezellenfeest? Spice in Scheveningen heeft alles in huis voor een geslaagd feest. U kunt hier lekker eten en drinken met uw groep, maar er zijn ook verschillende activiteiten en workshops die u kunt volgen.

De ambiance en de mogelijkheden zullen u zeker bevallen. U waant zich even in Ibiza op ons gedeeltelijk overdekte terras met mooie loungebanken.

Zoekt u een feestlocatie aan het strand van Scheveningen?
Bij Spice bent u verzekerd van:
• een fantastische, sfeervolle locatie aan het strand;
• diverse arrangementen voor groepen;
• goede bereikbaarheid per auto en OV (aan het eind van tramlijn 11);
• voldoende (ook gratis) parkeergelegenheid in de buurt.
• Op frisse dagen overdekt en verwarmd terras

We informeren u graag over alle mogelijkheden voor uw vrijgezellenfeest. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte.

Vrijgezellenfeest met actie en avontuur?
We hebben diverse outdoor workshops, zoals Beachcamp, Kitevliegeren en Suppen. En wat denkt u van Rallyrun op de Noordzee in een powerboat? Voor de dansers onder uw vrienden zijn er de Salsa en Zumba workshops. Maar we hebben ook een workshop Cocktail shaken.

Wilt u een barbecue met uw vrienden? We hebben diverse barbecuearrangementen. Geniet in uw eigen vip-lounge o.a. van heerlijke Surinaamse saté, knoflookgarnalen, hamburgers, salades, brood en sausen.

Openingstijden Beach Club Spice
Wanneer u een vrijgezellenfeest bij Spice in Scheveningen wilt organiseren, u bent van harte welkom. Geopend van maart tot en met oktober. Ons gedeeltelijk overdekte en verwarmde terras maakt het aangenaam om hier ook op de frisse dagen te zijn.

We informeren u graag over alle mogelijkheden van deze nieuwe, stijlvolle strandtent in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte op maat.