VRIJGEZELLENFEEST SCHEVENINGEN

Gaat u of een bekende binnenkort trouwen?

Bij Beach Club Spice aan het Scheveningse strand is uw vrijgezellendag in één keer compleet! We hebben een heel divers aanbod: van outdooractiviteiten en workshops tot barbecue- arrangementen.

Gezellig met vrienden op het strand. Wie van een relaxte, stijlvolle sfeer houdt, mag dit vrijgezellenfeest niet missen. Beleef een dag en/of avond vol met leuke activiteiten aan het strand van Scheveningen.

Enkele mogelijkheden voor uw vrijgezellenfeest:

• Barbecue-arrangement
• Outdoor workshops (Beachcamp, Kytevliegeren en Suppen)
• Rondje Scheveningen (per step, fiets of te voet)
• Workshop cocktail shaken;
• Dans workshops (Salsa of Zumba)
• Wijnproeverij
• Schilder workshops

De ambiance en de mogelijkheden zijn heel divers. Geniet van de warme, stijlvolle sfeer, relaxte muziek en heerlijke hapjes en drankjes. U waant zich even in Ibiza op ons gedeeltelijk terras met mooie loungebanken. Ons gedeeltelijk overdekte en verwarmde terras maakt het aangenaam om hier ook op de frisse dagen te zijn.

Beach Club Spice staat voor u klaar! Wanneer u een vrijgezellendag bij Spice in Scheveningen wilt organiseren, bent u van maart tot en met oktober van harte welkom. De Spice Beach Club is gelegen in de buurt van de haven, aan het eind van tramlijn 11. Er is voldoende parkeergelegenheid. We informeren u graag over alle mogelijkheden van deze nieuwe, stijlvolle strandtent in Scheveningen. Klik hier en vul ons offerteformulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte op maat.

Offerte

Kies uit de volgende mogelijkheden.

Strandactiviteiten:
Beachvolleybal, Kite vliegeren, bubblevoetbal, Powerboat en Expeditie Robinson.

Creatieve workshops:

Trash art, Graffiti, Schilderen en Mozaiëken.

Educatieve workshops:

Cocktail shaken, Scheveningen on Tour en Wijnproeverij.

Muzikale workshops:

Salsa, Zumba en Djembé.