VRIJGEZELLENFEEST VROUW SCHEVENINGEN

Unieke plek voor een vrijgezellenfeest met dames

Zoekt u naar een bijzondere locatie voor uw feestje? Dan is Spice in Scheveningen dé ideale plek voor u. Wilt u bijvoorbeeld samen lunchen, borrelen of een (outdoor)workshop volgen?

De stijlvolle ambiance, oog voor kwaliteit en ontspannen sfeer, zorgen voor een perfecte setting voor uw vrijgezellendag. U kunt bijvoorbeeld barbecueën op ons gedeeltelijk overdekte terras, met fantastisch uitzicht over de Noordzee. Maar ook binnen in onze sfeervol ingerichte beachclub is het heerlijk toeven. Ons gedeeltelijk overdekte en verwarmde terras maakt het aangenaam om hier ook op de frisse dagen te zijn.

Gezellig met vrouwen onderling
Hoewel we plaats bieden aan grote groepen, is Spice tevens geschikt voor kleinschalige intieme groepen. Gelegen vlakbij de haven van Scheveningen, aan het eind van tramlijn 11 en met voldoende parkeergelegenheid, is het dé ideale feestlocatie. Enkele mogelijkheden voor uw vrijgezellenfeest:

• Barbecuearrangement
• Wijnproeverij
• Workshop cocktail shaken
• Dans workshops (Salsa of Zumba)
• Schilder workshops
• Rondje Scheveningen (per step, fiets of te voet)
• Outdoor workshops (Beachcamp, Kyte vliegeren en Suppen)

Openingstijden Spice
Wanneer u een vrijgezellendag speciaal voor dames wilt organiseren, bent u van maart tot en met oktober van harte welkom met uw vriendinnen. We informeren u graag over alle mogelijkheden van deze nieuwe, stijlvolle strandtent in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte op maat.

Vraag een offerte aan

Kies uit de volgende mogelijkheden.

Strandactiviteiten:
Beachvolleybal, Kite vliegeren, bubblevoetbal, Powerboat en Expeditie Robinson.

Creatieve workshops:

Trash art, Graffiti, Schilderen en Mozaiëken.

Educatieve workshops:

Cocktail shaken, Scheveningen on Tour en Wijnproeverij.

Muzikale workshops:

Salsa, Zumba en Djembé.