WORKSHOP VLIEGEREN

Vliegeren met een grote kyte
Heeft u zin in een leuke, sportieve workshop in relaxte strandsfeer? Dan is vliegeren met een kyte misschien wel iets voor u. Beach Club Spice in Scheveningen geeft vlieger workshops voor jong en oud. We hebben kytes in alle soorten en maten, dus iedereen kan meedoen.

We leggen eerst uit hoe het werkt en dan gaat u zelf aan de slag. U zult zien dat het erg leuk is om met de wind te spelen en die grote vlieger onder controle te houden.

Outdoor workshops
Naast de workshop vliegeren met een kyte hebben we nog diverse andere sportieve workshops aan en op het strand. Zo kunnen jong en oud tegen elkaar strijden met Beachcamp en Suppen. Maar wat dacht u van een spectaculaire Rallyrun per powerboat. Wilt u het liever iets rustiger aan doen? Dan is misschien en rondje Scheveningen per step, fiets of te voet, met een gids, iets voor u.

Dé strandlocatie voor al uw gelegenheden
Of u nu zakelijk of privé iets wilt organiseren, Spice heeft alle benodigde faciliteiten voor elke gelegenheid of workshop. Deze bijzondere locatie aan de strandweg straalt in alles warmte en stijl uit, zowel qua inrichting als de fantastische verzorging.

We zijn bovendien eenvoudig te bereiken. Zo is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de buurt en stopt tramlijn 11 vlakbij (eindhalte).

Openingstijden Beach Club Spice
Geopend van maart tot en met oktober, kunt terecht bij Spice voor de workshop Vliegeren. We informeren u graag over alle mogelijkheden van deze nieuwe beachclub in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte.