VRIENDEN & FAMILIE

Jubileum & Familie TROUWEN

vrijgezellenfeest

Bij Spice Beach Club aan het Scheveningse strand is uw feestje in een keer compleet! We hebben een heel divers aanbod: van outdoor activiteiten en workshops tot diner en barbecue- arrangementen.

Wie van een relaxte, stijlvolle sfeer houdt, mag dit vrijgezellenfeest niet missen. Beleef met vrienden een dag en/of avond vol met leuke activiteiten aan het strand van Scheveningen.

Enkele mogelijkheden voor uw vrijgezellenfeest:

 • Barbecue
 • Meer-gangen menu
 • Borrel
 • Outdoor activiteiten
 • Cocktail workshop
 • Dans workshop (Salsa of Zumba)
 • Creative workshops

Kijk verder bij onze arrangementen & activiteiten voor alle mogelijkheden.
Spice Beach Club staat voor u klaar wanneer u een vrijgezellenfeest wilt organiseren. U bent van maart tot oktober van harte welkom. De Spice Beach Club is gelegen in de buurt van de haven, aan het eind van tramlijn 11. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

We informeren u graag over alle mogelijkheden bij ons strandtent in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte op maat.

Vraag een offerte aan

Jubileum & Familie

Spice Beach Club is zeker een plek waar je samen met familie en vrienden een jubileum, verjaardag, babyshower of familiedag kan vieren. Of het alleen een gezellige borrel moet zijn, een diner of een walking diner met zanger en dansvloer. Wij weten hoe je voor ieder wat moet hebben tijdens een feest.

De stijlvolle ambiance, oog voor kwaliteit en ontspannen sfeer, zorgen voor een perfecte setting voor uw stranddag. Geniet van de warme, stijlvolle sfeer, relaxte muziek en heerlijke hapjes en drankjes. Ons gedeeltelijk overdekte en verwarmde terras maakt het aangenaam om hier ook op de frisse dagen te zijn.

Spice Beach Club staat voor u klaar wanneer u iets met familie of vrienden wilt organiseren. U bent van maart tot oktober van harte welkom. De Spice Beach Club is gelegen in de buurt van de haven, aan het eind van tramlijn 11. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

We informeren u graag over alle mogelijkheden bij ons strandtent in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte op maat.

.

Vrijgezellenfeest trouwen Vraag een offerte aan

Trouwen

Spice Beach Club is de mooiste trouwlocatie op Scheveningen. Spice Beach Club is een officile trouwlocatie hierdoor is het mogelijk om bij ons elkaar het ja-woord te geven. Trouwen op het strand met de zee op de achtergrond is een droom voor iedereen.

Wij kunnen u dag geheel naar wens invullen doormiddel van een receptie, lunch, diner of barbecue. Na het geven van het ja-woord kan er woorden getoost met champagne of een tropische cocktail, het is allemaal mogelijk. Het geven van een feestavond is ook mogelijk dit kan worden ondersteunt met DJ of een live band. Zodat er tot in de late uurtjes kan worden gefeest.

Hoe kunnen wij jullie perfecte dag invullen:

 • Ceremonie op het strand
 • Proosten met voetjes in het zand
 • Receptie drankjes
 • Eten (hapjes, dineren, barbecueën)
 • Taart
 • Muziek
 • Decoratie

Kijk verder bij onze arrangementen voor alle mogelijkheden.
Spice Beach Club staat voor u klaar wanneer u een bruiloft wilt organiseren. U bent van maart tot oktober van harte welkom. De Spice Beach Club is gelegen in de buurt van de haven, aan het eind van tramlijn 11.
Neem contact met ons op voor offerte op maat en bent u nieuwsgierig kom snel langs. Parkeren voor de deur ook dit kan alleen bij Spice.

Vrijgezellenfeest Jubileum & Familie Vraag een offerte aan

Heb je een vraag?

Contact