WORKSHOP COCKTAIL SHAKEN

Altijd al een goede cocktail willen maken?

Bij Beach Club Spice aan het strand van Scheveningen leert u de lekkerste cocktails maken. Aan het einde van de dag draait u uw hand niet om voor een Sex on the Beach, Mojito of Tequila Sunrise. Enkele mogelijkheden bij Spice Beach Club:

• vrijgezellenfeest; • zakelijk evenement; • teambuilding; • personeelsuitje; • familiedag.

Shake, shake, shake Een goede cocktail maken is moeilijker dan u denkt. Weet u bijvoorbeeld welke smaken en ingrediënten bij elkaar horen en welke bereidingstechnieken u kunt gebruiken? We vertellen u alle geheimen van het maken van een goede cocktail tijdens deze workshop. En wie weet, verzint u zelf een nieuwe cocktailsensatie.

Zoekt u een bijzondere locatie voor een workshop? Of u nu zakelijk of privé iets wilt organiseren, Spice heeft alle benodigde faciliteiten voor een leuke en leerzame workshop.

Deze bijzondere locatie aan de strandweg straalt in alles warmte en stijl uit, zowel qua inrichting als de service. We zijn bovendien eenvoudig te bereiken. Zo is er voldoende parkeergelegenheid en stopt tramlijn 11 vlakbij (eindhalte).

Openingstijden Beach Club Spice
Geopend van maar tot en met oktober, kunt terecht bij Spice voor de workshop Cocktail shaken. We informeren u graag over alle mogelijkheden van deze nieuwe beachclub in Scheveningen (vlakbij de haven). Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan krijgt u snel een offerte.

Vraag een Offerte aan

Kies uit de volgende mogelijkheden.

Strandactiviteiten:
Beachvolleybal, Kite vliegeren, bubblevoetbal, Powerboat en Expeditie Robinson.

Creatieve workshops:

Trash art, Graffiti, Schilderen en Mozaiëken.

Educatieve workshops:

Cocktail shaken, Scheveningen on Tour en Wijnproeverij.

Muzikale workshops:

Salsa, Zumba en Djembé.